Van Kroonenburg Advies

Van Kroonenburg Advies is een onafhankelijk tussenpersoon op het gebied van financiële dienstverlening, met frisse en actuele ideeën die zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij zijn u graag van dienst met verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen en beleggen.

Even voorstellen
Jeanny van Kroonenburg woont en werkt in Goirle. Ze is 53 jaar jong, getrouwd met Peter en samen hebben ze de zorg voor twee kinderen. Jeanny houdt van lekker koken, tuinieren, lezen, reizen en fotograferen.

Historie
De basis voor haar brede kennis heeft Jeanny gelegd door jarenlang bij een grote landelijke verzekeraar te hebben gewerkt als adviseur. In 2002 werd weloverwogen besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Als vestigingsplaats heeft zij Goirle gekozen, maar haar werkgebied strekt zich ver uit in de regio.

Persoonlijk & flexibel
Aandacht voor de klant, die verder gaat dan vragen hoe het met iemand gaat. Dankzij haar eigen manier van werken is Van Kroonenburg betrokken bij de thuissituatie van de klant. Hierdoor kan tijdig worden ingesprongen op veranderingen zoals verhuizen, trouwen, scheiden, kinderen, stoppen met werken en bijvoorbeeld het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd. Dit zijn voorbeelden die vaak direct consequenties hebben in de financiële situatie. Belangrijk hierbij is dat beslissingen van financiële aard, bepalend zijn voor nu en in de toekomst. Het beste advies met een persoonlijk tintje van Jeanny. Niet meer en niet minder.

De erkend hypotheek adviseur

Voor zekerheid en financiele rust.

U koopt een huis, maar hoe dan verder? Uw adviseur creeert financieel overzicht, nu en in de toekomst. En dat is prettig.

Bekijk de video en zie wat hij voor u kan betekenen.